Mama dan zet ik mezelf gewoon in de slingers!

Gepubliceerd op 28 september 2020 om 00:49

Ja daar stond ik dan met mijn idee, mijn gezin en mijn camera en trouwens ook nog heel wat kerst accesoires! Een bigshopper vol maar liefst... 

 

Ik zoek echt altijd het perfecte plaatje! Maar deze keer was het, het gewoon net niet qua setting! Een shoot organiseren is zoveel meer dan alleen vlakke plaatjes maken. Het begint allemaal met een idee. ik zie iets voor mij dan zoek ik het materiaal, of een locatie en dan volgt  er vervolgens een testshoot. Nou geloof mij de laatste testfoto is niet door z'n apk keuring heen gekomen.. Er moet nog het een en andere aangepast worden. Less is more in dit geval!

 

Ik heb ondertussen alweer heel veel nieuwe ideeen voor de kerstshoots. Het word in elk geval iets feestelijks. binnenkort laat ik jullie meer zien.

Ik word trouwens zo vrolijk van de foto hierboven!  omdat dit een spontaan momentje was "mama anders hang ik de slingers gewoon om mij heen.. '' kijk zo! " ja dat kan natuurlijk ook..  Dat ik daar niet eerder aan had gedacht. Een ding is zeker ik heb er wel een hele lieve foto van mijn dochter aan over gehouden. 

 

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.