Dateverhaal :, een klein stukje voor jullie van de schrijfster!

Gepubliceerd op 12 juli 2020 om 10:12

Ik weet natuurlijk wie er achter date geheim zit! En kan jullie vertellen dat het een hele leuke meid is! Met een super leuke baan waar veel vrouwen van dromen! Ze komt overal! Maar ze schrijft onder een pseudoniemnaam haar leuke verhalen! Speciaal voor jullie mag ik af en toe een leuk verhaal delen! Vandaag verteld ze ons iets meer over haar zelf! 

 

Hoi, mijn naam is Juul (Juul is een pseudoniem waaronder ik schrijf op www.dateverhaal.nl). Ik ben een nuchtere en vrolijke Rotterdamse van 31 lentes jong. Ik geniet volop van het leven. Ik houd van lekker eten, koffie en wijn. In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig. Ik maak mijn eigen sieraden en vind het ook heel leuk om oude kastjes op te knappen. Daarnaast rijd ik af en toe paard en vind ik het heerlijk om uren met vriendinnen te kletsen.

Ik heb een druk en heel leuk leven met veel lieve vriendinnen en familie om mij heen. Voor mijn werk ben ik veel op reis binnen Europa en ook privé ga ik graag naar het buitenland op vakantie. Het liefst reis ik rond in een land, zodat ik meerdere plekken kan ontdekken. Ik vind het een leuke uitdaging om een ticket te boeken, maar de rest van de reis helemaal open te laten. Van tevoren maak ik een lijstje met wat ik allemaal wil zien, maar ter plekke bepaal ik pas waar ik heen ga en hoe lang ik op elke plaats blijf. Een rondreis-vakantie op deze manier heb ik gedaan in: West-Amerika, Cuba, Bali en Thailand.

Door de Coronaperiode ben ik vakantie of weekendjes weg in Nederland ook gaan waarderen. Ons land is zo mooi en ik kan ook zeker binnen de grenzen een vakantiegevoel ervaren! De Waddeneilanden (Terschelling en Ameland) zijn mijn favoriet, maar ook Noordwijk aan Zee of de Veluwe zijn voor mij perfecte plaatsen voor een weekendje weg.

Mijn kledingstijl zou ik omschrijven als een combinatie van vrouwelijk en stoer. In de zomer draag ik het liefst kleurrijke jurkjes of rokjes met daaronder mijn witte sneakers. Aan de andere kant houd ik ook van natuurtinten. Vooral groene tinten vind ik erg mooi. Als ik mijn kleding koop doe ik dat het liefste in de winkel, omdat ik het dan meteen kan passen. Costes, Scotch & Soda, Sissy boy en Modstrom zijn mijn favoriete kledingwinkels/merken. Heel verschillend van elkaar, maar ik kan in bij deze winkels/merken altijd slagen.

Ik draag vaak make-up, vooral als ik een uitje heb met vriendinnen of een etentje met familie. Met een klein beetje bronzer, mascara en oogschaduw ben ik al klaar. Ik houd het graag zo naturel mogelijk, maar wel zichtbaar. De bronzer die ik gebruik is de Hoola van Benefit. Deze gebruik ik al jaren en is nog altijd mijn favoriet. Mijn favoriete mascara is die van Urban Decay. Hij is wat duur, maar ik vind hem zeker het geld waard.
Op vrije dagen of op vakantie vind ik het heerlijk om geen make-up te dragen. Ik vind het dan extra fijn dat ik lekker in mijn ogen kan wrijven zonder dat mijn mascara overal zit en ik merk dat het een verademing is voor mijn huid.
Een bezoekje aan de kapper doe ik slechts 2 á 3 keer in het jaar. Mijn haar is halflang en blond en ik draag een lock aan de voorkant. Ik heb heel dun haar en wil het zo min mogelijk beschadigen, maar ik laat wel altijd highlights zetten. Na een kappersbezoek ziet mijn haar er voller en mooier uit.

Ik zal nog even terugkomen op het feit dat ik mijzelf voorstel als Juul. Al een (veel te) lange tijd ben ik vrijgezel. In de afgelopen jaren heb ik behoorlijk wat dates gehad. Deze dates eindigen altijd in een mooi verhaal. Een mooi dateverhaal. Omdat ik mijn verhalen graag wil delen en ik het heerlijk vind om ze op te schrijven, ben ik sinds kort de website www.dateverhaal.nl begonnen. Omdat ik het nog te spannend vind om dit onder mijn echte naam te doen, verschuil ik mij nog even veilig achter Juul. Wie weet dat ik mij in de toekomst wel bekend zal maken.

Ruim drie weken geleden deelde ik mijn eerste dateverhaal op mijn blog. Deze werd geweldig ontvangen. Voordat ik het wist had ik al honderden lezers op mijn pagina en kreeg ik de leukste reacties, zowel van mannen als vrouwen. Dit doet mij heel goed en het geeft mij weer motivatie om verder te schrijven. En natuurlijk verder te daten, want zonder nieuwe dates geen nieuwe verhalen. Ik heb genoeg gekke en grappige verhalen om te vertellen. De grootste afknapper tijdens een date vind ik als een man er onverzorgd uitziet. Toevallig maakte ik dit laatst nog mee met een date. Ik heb hier een verhaal over geschreven en deze staat ook al op mijn blog: ‘Op date met de onverzorgde man’. Genoeg date ervaringen dus, maar ooit hoop ik natuurlijk een dateverhaal te schrijven met een happy end!

Liefs Juul


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.