Mama op de fiets

Gepubliceerd op 19 juni 2020 om 21:05

Mama op de fiets, nationaal park de meinweg

Nationaal park de meinweg is echt zo ontzettend mooi. Mijn man, ik en onze twee dochtertjes fietsen er dan ook echt ontzettend graag rond! Soms beseffen we het niet eens hoe erg wij boffen met dit in onze achtertuin. 

 

Er is echt ontzettend veel te zien en te ontdekken. We fietsen meestal richting Duitsland! Daar is er een verharde fiets route door alle bossen heen. We zien echt vanalles onderweg appelbomen, dieren, we komen kikkervisjes tegen in de sloot, of zien ineens een hert of een wild zwijn voor ons rennen! Maar Ook koeien staan er soms! Zo gaaf. We letten goed op en hebben respect voor de dieren en de natuur. Dit is ook echt aan te raden. Denk ik... Het is hun leefgebied wij zijn er te gast. Je wil echt niet aangevallen worden door zo'n mooi maar gevaarlijk beest! Maar goed "Je kunt je wel voorstellen hoe leuk en leerzaam onze dochters het hier vinden. Met een beetje geluk komen we zelfs een speeltuin tegen!

 

De meiden vinden het heerlijk om achter op bij papa en mama door de bossen te crossen! Ze zijn telkens enthousiast als we samen gaan fietsen! De koeien vinden ze vooral heel erg bijzonder!

 

Maar soms ga ik ook wel eens alleen..om even te picknicken met de dames. Ze vinden het rennen door de bloemenvelden ook echt heerlijk! Zo zie je, je kinderen toch echt graag! Heerlijk genieten vinden ze het. vrij, onbevangen  rennend door de velden vol met bloemen en natuur. Verstoppertje spelen is alleen niet aan te raden met al die bomen. Dan zijn ze echt onvindbaar!  '' dit heb ik niet meegemaakt ofzo hoor!! Nee ze kwamen meteen eraan toen ik riep waar zijn jullie?? Niet dus! Ik moest al roepen: meiden'' een wolf daar hup nu naar mama! En ja hoor.. Daar kwamen ze! Nee gekkigheid is echt niet gebeurd! Maar had zo gekunt ofzo dit bij ons! Maar dat heb ik bij deze mezelf al afgeraden om dus niet te gaan doen.. 

 

Maar goed Je hebt fiets routes, looppaden en paarden routes! Ik kom alleen soms de verkeerde route tegen. Net als die ene keer...

Ik dacht dat doe ik wel even! Door het zand een meisje voorop en een meisje achterop! En deze mama in het midden. Nou ik reed mezelf hartstikke klem! Dit was geen fiets route maar een wandelpad voor paarden Inclusief renbak, opstakels waar ze over heen sprinten en heel veel.. Viezigheid op de grond van de paarden als je snapt wat ik bedoel!  het was dus echt  lekker lopen erdoor heen.. Niet dus!!!!!

de paardenruiters konden er wel om lachen! Maar het was wel ontzettend gaaf om te zien voor de meiden! Want de dames die aan het paardrijden waren gaven even een show weg! En dat was echt wel interessant. Mama kon doorlopen terwijl de meiden telkens enthousiast riepen' kijk mama daar vliegt er een paard door de lucht weer! Hop paardje hop!!. 🙈Het was weer een leuke dag! 


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Dagmar
7 maanden geleden

Leuk buurvrouw als ik weer helemaal in orde ben zou ik wel eens graag mee fietsen op de Meinweg